Punk Against Cancer

COL·LABORA EN EL PROJECTE AQUÍ


El projecte "Punk Against Cancer" neix durant un confinament, una baixa de paternitat, i sobretot molt poc temps lliure. La cultura en general, i també la música en directe entren en un absolut stand-by. És en aquesta aparent calma quan s'encén la flama. La necessitat de continuar fent música, i que aquesta pugui tenir un impacte directe i positiu en la societat en què vivim, més enllà de la grandesa que ja és fer música en sí, aquesta és l'espurna que encén aquest projecte.

Punkat Records reuneix 10 de les millors bandes en actiu de l'escena underground del territori català per crear un disc molt especial, de temes inèdits, per lluitar contra el càncer infantil.

Des del minut zero el projecte compta amb el suport de l'Hospital Sant Joan de Déu i els beneficis del projecte seran donats íntegrament al seu grup de recerca del càncer del desenvolupament (càncer infantil).

"Punk Against Cancer" és amor, és passió, i és bona energia. Aquests són els ingredients que no només hi hem dipositat nosaltres i totes les bandes que hi han participat, sinó també totes les persones que s'han involucrat en aquest projecte de manera activa i se l'han fet seu: Dani Sadurni (Hardcore Hits Cancer) / Txosse Ruiz (Wheel Sound Studio) / Víctor García (Ultramarinos Costa Brava), Alain Consonni (Press Play Vinyl), Alfredo (MPire Studio), Angi Disaster (Angilusarts), Dani Raja (DR Productions), Hugo Sánchez (Lost Merch), Joan S. Luna (Mondosonoro), Pepa Ferreiro (Zapatilla Radio3), David (Ipanema Leaks), Kiko (Hardground Collective), i molts més.

"Punk Against Cancer" és la banda sonora del 2021 per lluitar contra el càncer infantil durant un confinament que ja està durant massa.

"Punk Against Cancer" és una gran abraçada per transmetre les ganes de viure, dels que hem tirat endavant aquest projecte, cap a les nenes i nens a qui va destinat el resultat de tot plegat, que ara ja sí, deixem a les vostres mans.

"Punk Against Cancer" també sou totes i cadascuna de les persones que, adquirint qualsevol dels ítems que tenim a la web, col·laboreu amb aquesta causa, fent-vos vostre també el projecte.

Gràcies de tot cor,

Hèctor - Punkat Records